неделя, 28 ноември 2010 г.

Shake it!

Здравейте,

Ето поредният ми опит да участвам в предизвикателство на Картичкофурии.. Картичката е с вкус на първи сняг, защото според метеоролозите, тази събота и неделя трябваше да има сняг...но уви - нямаше! За това пък в моята картичка си има изкуствен сняг колкото си искаш!

Използвани материали: печат на Karen Doodle - The first taste of snow, цветни картони, изкуствен сняг, много коледни паднелки, ламиниращ лист, брокат и брокатени химикали...
Отново качеството на снимката е ужасно. За което съжалявам..

Поздрави!

събота, 20 ноември 2010 г.

Зима в рамка!

Здравейте,

Опитах да рамкирам зимата.. Точно на време за подарък за един специален човек.. и за предизвикателство.. Ето и резултатът...


Използвани материали: Изкуствен сняг, 3д квадратчета, ламиниращ лист, брокат и брокатени химикали.

Поздрави и пожелания за приказни празнични дни...

неделя, 7 ноември 2010 г.

Топло предизвикателство...

Здравейте,
Много време не съм писала, защото нямах време да правя картички.. Но това предизвикателство ме вдъхнови.. цяла седмица мисля над него, даже и седнах да рисувам, за пръв път от много време насам.. За мен няма по-топла представа, от коледния семеен уют, който всеки създава във домa си.. Ето, защо нарисувах тази коледнo украсена камина с пожелания за Топли и Весели празници!
Използвани материали: акварелни моливи, брокатени химикали, брокат, черно мастило за окантяване, брокатена панделка и много 3Д квадратчета...


п.п. Снимките не са качествени, защото ги направих тази вечер, а утре не знам дали ще мога да я снимам пак... Поздрави!

събота, 14 август 2010 г.

Бебешко ;о)

Второто участие в предизвикателство на Двете Елши на тема "Бебешко". Любим мой герой е този мечо Пух! Отдавна му се каня, но все нямаше как да я вържа с картичките, които правя... Използвани материали: едноцветни картони, брокатена лента, акварелни моливи и 3Д квадратчета. Дано Ви хареса!


Поздрави! ;о)

четвъртък, 12 август 2010 г.

Морска сол

Много харесвам сини картички, но никога до сега не съм се усмелявала да опитам да направя някоя.. Е..  ето го резултатът! Използвани са едноцветен картон - син, декупаж с 4 вида салфетки, брокатена и разноцветна панделка, син брокат, черно мастило и 3Д квадратчета. ;о)Поздрави със морска сол! ;о)

сряда, 11 август 2010 г.

Ягодки

Ето това е ягодовата картичка за Двете елши! Използвани са едноцветни картони, акварелни моливи и брокат.Усмивки! ;о)

вторник, 10 август 2010 г.

Началото!

Привет и от мен!

 Когато за пръв път разбрах за кардмейкинг, информацията на бг, която намерих не беше особенно много. Прекарах дълго време във висене в ютуб и гледане на клипчета и с тайна завист, че американците  могат да си позволят да правят прекрасни неща с толкова много интересни материали.. Ние като народ вярвам сме по-сръчни и изобретателни от тях.. Е сега, вече знам, че и в Бг нещата започват да се случват, за което искам да поздравя всички предприемчиви хора, които поеха инициативата за създаване на онлайн магазини за материали! Специално се възхищавам на Двете елши, за прекрасния сайт и страхотните съвети, които споделят с нас! А картичките, които се правят в Бг ме карат да се чувствам горда българка..
Относно причината за започването на блога - забравям кога правя картичките и рядко ги показвам на други хора от скромност.. ;о) Картички правя за удоволствие и понеже това е идеалното време за размисъл, често предпочитам да работя в тишина..
Ето това са освноните причини... утре ще публикувам и първата ми картичка за предизвикателство... започва се!